Vroeg uit de veren

Vroeg uit de veren
Adria Compact SLS dag 8

De haan kraait, vogeltjes fluiten weer dat het een lust is en ik weet niet hoe ik ze stil moet houden. Het is nog zó vroeg … Te laat. Gestommel, deur open, deur dicht. Mmm, dat moet de douche zijn. De Kampeervrouw Marga Feenstra en medereizigster Corrie hebben hun luikjes open. Gefrommel aan de ramen betekent dat mijn prachtige luiken ook open gaan. Water in de koffiehouder, koffiepadjes in het filter, potje dicht en het gas aan. Een laatste ontbijt aan mijn tafel …het is voor mij  te vroeg.

Nog één keer schuift mijn ‘erker’ dicht, nog één keer wordt mijn binnenkant gesopt (ruikt overigens heerlijk dat middeltje) en dan nog één keer met de vuilwatertank boven de put en … de navigatie krijgt de opdracht: “Naar Winkel!”, yeah daar kom ik vandaan. Op de dijk van Lelystad naar Enkhuizen genieten we van het zonnetje. ‘En passant’ helpen we een mooie camper op weg naar de camperplaats bij Amsterdam. En ja, er zitten twee mooie mannen in 😉

Oi, oi, oi, ik ruik bekend terrein. Mijn wielen willen alleen maar sneller. “Hier rechts, en aan het einde links!”, probeer ik te toeteren. Is helemaal niet nodig. KampeerVROUW Marga weet exact waar ze mij heen brengt: naar Peter van Baaren.
Als ik mijn ‘stal’ zie, sein ik van blijdschap met mijn ruitenwissers dat ik hem toch wel heb gemist … En ik hoor meteen dat ik opnieuw ben uitgeleend.
Volgende week mag ik weer aan de bak. Weer op pad met een journalist. “En die gaat je flink aan de tand voelen”, waarschuwt Peter van Baaren mij met een glimlach. Nu eerst maar fijn nagenieten van de belevenissen van mijn afgelopen reis! Wellicht kruisen onze paden elkaar nog eens …

www.adria.nl

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.