Aire Municipal de Valençay

CP Aire Municipal Valençay

Hoewel een provisorisch bordje met ‘parking’ suggereert dat er ook auto’s mogen parkeren is dit een echte camperplaats. Rijd je het dorp door op weg naar het kasteel en het Bureau de Tourisme dan verwijst een camperplaatsbord je naar de camperplaats. Die ligt halverwege een helling naar beneden. Je camper staat op gravel met aan een kant een sanizuil waarop twee stopcontacten zitten. De overnachting is gratis, stroom en water betaal je per bankkaart al staan die twee stopcontacten niet in verhouding tot het aantal campers dat hier kan staan. Links en rechts van de sanizuil kunnen twee campers tegelijk het grijswater lozen.

Het maximumaantal campers heeft de gemeente gesteld op tien zonder maximale afmeting. Zelfs de grootste campers kunnen hier staan. Niet druk, dan ook geen chaos, maar in het hoogseizoen kan het zo maar anders zijn.

Aire Municipal de Valençay

De camperplaats is het hele jaar open en hij is gratis. Gebruik van het loospunt is ook gratis. Stroom en water zou je kunnen betalen met je bankkaart als de mogelijkheid daartoe het weer doet.

Aire Municipal de Valençay, Rue Croix Maurice, F-3660 Valençay (Centre Val de Loire)

Gps 47.16026, 1.56261