Camperplaats Aire de Camping Car Évreux le Cadran

Deze camperplaats van de organisatie Camping-Car Park vind je aan de rand van het centrum van Évreux in Normandië, achter het Best Western Hotel. Rijd je vanuit het centrum van deze stad dan kom je vlak bij de camperplaats na een haakse bocht meteen bij verkeerslichten. Sorteer dan meteen links voor al lijkt dat een strook voor brommers. Aan de overkant van het kruispunt staat links het groot verwijsbord naar de camperplaats. Na 50 meter sta je voor de slagboom. Het kan voorkomen dat het digitale toetsenbord om een kaart te kopen of een nieuw account aan te maken niet helemaal werkt zoals het moet. Eenvoudig telefoontje naar het telefoonnummer dat groot wordt vermeld en een Engels sprekend persoon die vervolgens aan de andere kant van de telefoon het toetsenbord van je overneemt en uitstekend helpt.

De zes camperplekken zijn allemaal even groot, 8 x 5 meter. Grenzend aan de camperplaats is een kleine tuin met geurende planten.

Anno 2019 is het tarief € 9,40. Gratis voorzieningen: 6A-stroom, lozen van grijs water, innemen van vers drinkwater, legen van het cassettetoilet en schoonmaken ervan. Gratis wifi via hotspot. Wil je je hiervoor niet aanmelden dan ben je aangewezen op je eigen provider.

Wandel de straat uit en binnen vijf minuten ben je in een grote supermarkt van de keten Cora. Handig weetje: deze vestiging is op werkdagen open van 8.30 tot 20.30 uur, op zondag van 9 tot 12.30 uur.

Aire de Camping-Car Évreux le Cadran, Boulevard de Normandie 64, 27000 Évreux

Telefoon (0033) 18364 6921.

GPS 49.022770, 1.138388.

De camperplaats is het hele jaar geopend.

www.campingcarpark.com