CP Mardijk Hoeve

GESLOTEN -Camperplaats Museum De Scooter

Maar liefst drie namen heeft deze camperplaats: Museum De Scooter, Mardijk Hoeve en camperplaats Zundert. Zundert ligt in het zuiden van de Noord-Brabant vlak bij de grens met België. Wereldberoemd om zijn bloemencorso! Laat nu in Klein-Zundert aan de rand van Zundert precies naast Camperplaats Museum De Scooter de praalwagens voor dit corso worden gemaakt. In 2019 wonnen ze de 2e prijs.

Scooters

Heb je ‘iets’ met oude scooters zoals het beroemde Italiaanse Lambretta, of met brommers als Zundapp en Kreitler. Pak je camper in en neem een kijkje op deze camperplaats.
Een schuur vol interessante scooters en brommers, allemaal opgeknapt door Cor die in zijn nopjes was toen hij jaren geleden verliefd werd op Dina. Dina is geboren en getogen op de voormalige boerderij. Op de plek van de boerderij staat nu een huis waarin Cor en Dina wonen. De schuren zijn veranderd in het museum en in de kassen overwinteren caravans.
De weilanden zijn camperplekken geworden die genummerd zijn met letters van het alfabet plus een cijfer. Zo staan vier campers bij elkaar, elk op met stoeptegels verharde ondergrond en 2 picknicktafels. Meer ruimte is er op een groter gedeelte gras waar de campers ook op stoeptegels staan. In principe is er plek voor 50 campers maar er zijn dan niet genoeg stroompunten. In het gedateerde sanitairgebouw tref je 2 toiletten, 1 gewone douche en 1 douche annex toilet voor mindervaliden. Je ziet hier ook koelkasten en een magnetron die worden gebruikt door de mensen die de praalwagen bouwen.

CP-Museum-Scooter

GESLOTEN

Reserveren

In die bouwperiode is het handig om een plek op de camperplaats te reserveren.
Voor een overnachting betaal je € 12 inclusief twee personen, wifi, stroom, gebruik van het sanitair, lozen van grijs water en innemen van vers water. Er komt een euro bij per persoon voor de toeristenbelasting. De camperplaats is het hele jaar open, in de maanden oktober tot maart kan je tussen 9 tot 22 uur het terrein oprijden.

Heischoorstraat 4, 4882 JA Zundert. Telefoon (076) 597 59 13,
museumdescooter.nl
Gps: 51.490526, 4.645528
Mensen die graag een camperplek willen beginnen mét woonhuis, let op, deze camperplaats met alle grond er omheen staat te koop.