Camperplaats Le Palis

Camperplaats
Le Palis

Rochehaut is een lief klein plaatsje in de heuvelachtige streek Bouillon in het zuiden van België tegen de grens met Frankrijk. Voorheen was hier een camping. Daar is nu niets meer van te zien dank zij de huidige eigenaren Patrick Platteau en Nancy Wouters. Zij hebben de eerste privé-camperplaats van Wallonië gerealiseerd: Camperplaats Le Palis

Terrasvormig aangelegd met verharde stroken en haaks daarop de camperplekken elk met een groenstrook voor tafel en stoelen.
Er is plaats voor 3 campers tot 5 meter lengte, 23 kampeerauto’s tot 7,5 meter en 10 tot 10 meter lang. Sanitairgebouw staat nog op de to-do-lijst, is in aanleg maar het wachten is op toestemming van hoger hand.
De bakker, de slager, een spar en wat horeca zijn in het dorp waar je zo naar toe wandelt. Vanaf camperplaats Le Palis kijk je uit op de rivier de Semois en de dorpskern van Rochehaut. De omgeving is jereinst wandelparadijs. Er rijdt een treintje door de omgeving en je kunt naar een kleine dierentuin. Dit wordt georganiseerd door de Auberge de la Ferme, in Rochehaut. Camperplaats Le Palis is het hele jaar open. Tarief: € 15 inclusief stroom en water.

BELGIË
Camperplaats Le Palis
Le Routi 25
B-6830 Rochehaut
gps 49.84179, 5.01137
www.lepalis.be